Skip to main content

Mill Meadows and Everard Meadow

Community Stage, Fun Fair, trade stalls, craft marquee and so much more

×

Harpur Trust Mill Meadows and Everard Meadow

Mill Meadows is a hub of activity during the River Festival, with trade stalls galore and the ever-popular Community Stages showcasing fantastic performances from the community of Bedfordshire. The Community Stage is kindly sponsored by the Harpur Trust.

New for 2022, Mill Meadows will feature ‘Inclusion Island’. This part of the River Festival site is designed to showcase the support and services available to people with disabilities and mental health conditions and their carers and families. There will be a sensory tent to act as a dedicated zone to support Festival-goers who may be feeling overstimulated, as well as a workshop to allow people to get involved and find out more about the support that is on offer. Inclusion Island will also offer family activities for children and young people with special educational needs and/or disabilities (SEND).

Lastly, there is plenty of fun to be had at the Giant Funfair on Everard Meadow – perfect for thrill-seekers!

What's on at Mill Meadows and Everard Meadow?


  • Community Stage
  • Trade and charity stalls
  • A range of catering including carvery, burgers and Lebanese cuisine
  • SEND area
  • Festival funfair based on Everard Meadow
Memories from Bedford River Festival 2018

 

 

 

Community Stage programme

 

Mill Meadows will host the Community Stage, showcasing fantastic performances from across Bedfordshire.

  • Saturday 23rd July

    Schedule of Events

    • 11:00 am Bedford Bandhan
      30 minutes
    • 11:30 am The Flamin’ Wet Gurus
      30 minutes
    • 12:00 noon Lily James
      30 minutes
    • 12:30 pm The Browns
      30 minutes
    • 1:00 pm Sam Gifford
      30 minutes
    • 1:30 pm Bedford Music Hub
      30 minutes
    • 2:00 pm Roxze
      30 minutes
    • 2:30 pm Black Ridge
      30 minutes
    • 3:00 pm Black Lotus Dance Group
      30 minutes
    • 3:30 pm Fire Fall
      30 minutes
    • 4:00 pm Ricky Andrew
      30 minutes
    • 4:30 pm Lethia’s Natorium
      30 minutes
    • 5:00 pm Donna Samuels
      30 minutes
    • 5:30 pm The Other Band
      30 minutes
    • 6:00 pm Bulk
      30 minutes
    • 6:30 pm The Amalgam
      30 minutes
    • 7:00 pm Jamie Hance
      30 minutes
    • 7:30 pm Bhangra Smash Up
      30 minutes
    • 8:00 pm Lee Micheal
      30 minutes
    • 8:30 pm Full Circle
      30 minutes
  • Sunday 24th July

    Schedule of Events

    • 11:00 am Bedford Fight Klub
      30 minutes
    • 11:30 am Lloyd North
      30 minutes
    • 12:00 noon Dulcimer Gold
      30 minutes
    • 12:30 pm Sandy Ukulele Group
      30 minutes
    • 1:00 pm Arabia Belly Dance Group
      30 minutes
    • 1:30 pm Kam Singh
      30 minutes
    • 2:00 pm Samantha Hughes
      30 minutes
    • 2:30 pm SEASONS
      30 minutes
    • 3:00 pm VyMy Dance Fitness
      30 minutes
    • 3:30 pm Back to the ‘80s
      30 minutes
    • 4:00 pm Pauline Quirke Academy
      30 minutes
    • 4:30 pm 4th Labyrinth
      30 minutes

The 2022 River Festival will include countless river activities, eight live music and performance areas, the Sports Island, Pirate Island, the wonderful offerings of the Festival Market, plus so much more.

 

Our Sponsors and Partners