Skip to main content

Embankment

View the river activities, explore the stalls and Festival market

×

Embankment

Bedford’s Victorian Embankment Promenade is often described as ‘the jewel in Bedford’s crown’. It becomes a hive of activity during the River Festival when it becomes home to the Festival Market and a multitude of trade stalls, making it the perfect place to peruse a wide variety of both local and regional goods and maybe to pick up a unique souvenir or gift. You can also keep an eye on the various river activities taking place as you stroll along the riverside.

The Embankment is also perfect for viewing the river activities which take place throughout the duration of the Festival, including the various boat parades and thrilling water demonstrations.

Another hidden gem of the 2018 event was the Dance Music Stage, which is returning to the Embankment riverside for 2022, see below for the phenomenal line-up. The Dance Music Stage is sponsored by Gallagher Developments.


What's on at the Embankment?


  • Festival Market
  • Dance Stage
  • Trade and charity stalls
  • A range of catering including Greek cuisine and fish & chips
  • Two event bars
  • Armed Forces area
Memories from Bedford River Festival 2018

 

 

 

The Dance Music Stage Programme

All performances are 60 mins

  • Saturday 23rd July

    Schedule of Events

    • 11:00 am Barre Yoga Yoga
      60 minutes
    • 12:00 noon DJ Comp Winner
      60 minutes
    • 1:00 pm The Miller Collective
      60 minutes
    • 2:00 pm Leigh The Flava & Bernie Pickering
      60 minutes
    • 3:00 pm DubDub
      60 minutes
    • 4:00 pm Seb Fontaine
      60 minutes
    • 5:00 pm Judge Jules
      60 minutes
    • 6:00 pm Ultra Vegas with Sassy B & Jason Jay
      60 minutes
    • 7:00 pm Club Momacoca with Mark Russell & David James
      60 minutes
    • 8:00 pm Sam Girling
      60 minutes
    • 9:00 pm Olly Walker
      60 minutes
  • Sunday 24th July

    Schedule of Events

    • 11:00 am Barre Yoga Yoga
      60 minutes
    • 12:00 noon Feline Assembly
      60 minutes
    • 1:00 pm Soul Movement with Stan The Man & DJ Rocky
      60 minutes
    • 2:00 pm Edward Adoo (BBC Radio)
      60 minutes
    • 3:00 pm Herd Presents DJ Gian & Malc
      60 minutes
    • 4:00 pm Dazz Norman & Sean Harvey
      60 minutes
    • 5:00 pm DJ Spoony
      60 minutes
    • 6:00 pm Jumpin Jack Frost
      60 minutes
 

Our Sponsors and Partners